Terrapin ÄKTA Läder Plånboksfodral HTC Desire Eye - Svart - 8537412

  • Artikelnr: 8537412
  • 914 antal i lager

454.87kr  168.18kr
Spara: 63% mindre

Lägg i korgen:
   Rated 4.78   reviews [178]

Produktnummer: 8537412

Ett exklusivt svart plånboksfodral till HTC Desire Eye i äkta läder från det brittiska märket Terrapin. Fodralet är både snyggt och har den praktiska funktionen att även fungera som en plånbok.

Ett plånboksfodral är som namnet antyder en mycket smart produkt med funktionen att både fungera som ett fodral samtidigt som det även fungerar som en plånbok. Detta gör att det mycket enkelt att ta med sig din HTC Desire Eye, pengar och kort, då allt är samlat på en och samma plats.

Med ett plånboksfodral likt detta kan man enkelt frigöra plats i dina fickor och/eller handväska. Din HTC Desire Eye fästs enkelt fodralet i ett höljde som är precisionsskuret för att passa perfekt. Fodralet har designats så att man skall kunna använda samtliga funktioner på sin HTC Desire Eye som man kan utan fodral. Detta genom att utforma fodralet på så vis att det finns hål för kamera/blixt och även öppningar för kontakter och anslutningar. Med andra ord så är alla kamerafunktioner, knappar och kontakter fullt tillgänglighet med fodralet installerat.

Med ett fodral som detta får man ett bra skydd till sin HTC Desire Eye mot exempelvis stötar, smuts och damm. För att öka skyddet ytterligare kan man komplettera sitt fodral med ett skärmskydd och på så vis skydda skärmen ytterligare mot smuts och repor.

Egenskaper:
- Snyggt plånboksfodral till HTC Desire Eye från Terrapin i äkta läder.
- Fodralet har kortplatser och ett sedelfack.
- Stängs/öppnas med ett smidigt magnetlås.
- Kan även användas som ställ så att man slipper hålla i telefonen.
- Din HTC Desire Eye fästs i ett smidigt höljde inuti fodralet.

Märke: Terrapin.
Material: Äkta läder.
Passar: HTC Desire Eye.
Färg: Svart.

Terrapin ÄKTA Läder Plånboksfodral HTC Desire Eye - Svart - 8537412


button-top.png